Thursday, May 16, 2013

ViroPharma er stolt over at bakke op om HAE-dag :-) 2013 og vi hjælper HAE-patienter med at fylde verden med smil

ViroPharma er stolt over at bakke op om HAE-dag :-) 2013 og vi hjælper HAE-patienter med at fylde verden med smil

BRUXELLES, May 16, 2013 /PRNewswire/ --

HAE-dagen :-) finder sted 16. maj 2013 og har til formål at øge kendskabet til hereditært angioødem (HAE)

Send et smil til patienter med HAE ved at gå ind på http://www.haeday.org 

ViroPharma Incorporated (NASDAQ: VPHM), har i dag erklæret sin støtte til den 2. internationale årsdag, HAE-dagen :-). HAE-dagen koordineres af HAEi, den internationale patientforening for C1-hæmmer-mangel og støttes af de nationale medlemsorganisationer, og patientforeninger i hele verden, der opfordrer til at organisere vidensfremmende aktiviteter under  temaet 'Mange ansigter, én familie'.  Formålet med denne dag er at fremme kendskabet til HAE i offentligheden samt blandt læger og patienter, så der kan etableres et miljø med bedre behandling, tidligere og mere præcis diagnosticering samt viden, således at patienter med HAE kan få et sundere liv.

HAE er en sjælden, invaliderende og potentielt livstruende genetisk sygdom, der påvirker omkring 10.000 personer i hele Europa.[1] Patienter med denne sygdom oplever tilbagevendende og invaliderende anfald med hævelse, der kan berøre strube, maveregion, ansigt, ekstremiteter, urinveje og genitalier.

"HAE er en kompliceret sygdom, som det kan tage mange år at diagnosticere. HAE-dagen er en spændende begivenhed, der øger kendskabet til denne sygdom og medvirker til at sikre, at patienter bliver diagnosticeret og behandlet hurtigt," siger Kristina Broadbelt , direktør for Global Advocacy. "ViroPharma har i næsten fem år arbejdet sammen med patientforeninger for HAE. Det er en stor glæde for os, at kunne støtte dette års HAE-dag, og vi er stolte over, at vi kan gøre en forskel i patienternes liv."

Hvis du vil dele dit smil med patientforeningerne for HAE, eller hvis du vil høre mere om HAE-dagens aktiviteter i dit lokalområde, kan du klikke ind på http://www.haeday.org  

ViroPharma tilbyder behandling til patienter med sjældne sygdomme som hereditært angioødem, binyreinsufficiens, epilepsi hos børn og unge samt infektion med C.difficile (CDI).

Det indgår som en del af ViroPharmas engagement i bestræbelserne på at forbedre livet for patienter med HAE i Europa, at vi sponsorerer og yder økonomisk støtte til en undersøgelse af belastningen ved hereditært angioødem (HAE-BOIS-Europe), der er en innovativ, patientcentreret undersøgelse på tværs af flere lande, af den menneskelige og økonomiske belastning ved HAE, med det formål at kunne imødegå og forbedre den nuværende og mangelfulde viden om denne sygdom.

ViroPharma Incorporated har domicil i Exton, Pennsylvania, USA, og har afdelinger i Canada og i otte europæiske lande, inklusive Belgien, Frankrig, Tyskland, Italien, Spanien, Sverige, Schweiz og Storbritannien. ViroPharma sætter bestandigt nye og endnu større aftryk i Europa, og med henblik på at understøtte denne vækst etablerede ViroPharma  i 2007 selvstændige datterselskaber i Europa, og på denne måde øges virksomhedens europæiske ekspertise inden for udvikling og markedsføring af bioteknologiske produkter samt forretningsudvikling.

Om hereditært angioødem (HAE)

HAE er en sjælden og stærkt invaliderende og livstruende genetisk sygdom der skyldes mangel på C1-hæmmer, et humant plasmaprotein. Sygdommen forårsages af en defekt i det gen, der styrer dannelsen af C1-hæmmer. C1-hæmmer opretholder den naturlige regulering i kontakt-, komplement- og fibrinolysesystemet, og hvis denne ikke reguleres, kan det medføre, at et anfald udløses og forstærkes, og at de allerede lave niveauer af endogen C1-hæmmer konsumeres hos patienter med HAE. Patienter med C1-hæmmer-mangel oplever tilbagevendende, uforudsigelige, invaliderende og potentielt livstruende anfald med hævelse, der kan berøre strube, maveregion, ansigt, ekstremiteter, urinveje og genitalier. Patienter med HAE har hvert år cirka 20 til 100 dage med uarbejdsdygtighed. Der vurderes at være mindst 10.000 personer i Europa med HAE.[1]

For mere information om HAE, klik ind på HAEi's hjemmeside (den internationale patientforening for C1-hæmmer-defekt) på  http://www.haei.org/

Om ViroPharma Incorporated

ViroPharma Incorporated er en international biofarmaceutisk virksomhed, der har engageret sig i udvikling og markedsføring af nyskabende løsninger til speciallæger, således at patienter med sygdomme, hvor der kun er ganske få eller ingen kliniske behandlingsmuligheder, kan få opfyldt deres medicinske behov. Disse sygdomme omfatter C1 esterasehæmmer-mangel, behandling af epilepsi hos børn og unge, binyreinsufficiens og infektioner med C. difficile (CDI). Vores mål er at give vores medarbejdere udbytterige karrierer, at sætte nye behandlingsstandarder for den måde, hvorpå alvorlige sygdomme behandles, samt at opbygge internationale partnerskaber med de patienter, interessegrupper og sundhedspersonale, vi betjener.

ViroPharma offentliggør med jævne mellemrum information herunder pressemeddelelser, på virksomhedens websted, der kan være vigtige for investorer i virksomhedernes afdelinger for investorrelationer og mediekontakt, http://www.viropharma.com/. Virksomheden opfordrer investorer til at se på disse sider for mere information om ViroPharma og vores forretning.

Fremadrettede erklæringer

Visse erklæringer i denne pressemeddelelse indeholder fremadskuende erklæringer, der omfatter en række risici og usikkerheder. Disse fremadskuende erklæringer udtrykker vores aktuelle forventninger eller prognoser for fremtidige begivenheder, inklusive vores muligheder for fortsat at kunne levere løsninger, der udbedrer alvorlige mangler i behandlingen af patienter, der kun har ganske få, eller ingen, kliniske behandlingsmuligheder. Men der er ingen garanti for, at vores bestræbelser for at gøre en forskel i patienternes liv, vil lykkes. Disse og andre faktorer, herunder, men ikke begrænset til faktorer beskrevet i vores årsrapport i formular 10-K for årsregnskabet pr. 31. december 2012 - samt kvartalsrapporter i formular 10-Q, for perioden pr. 31. marts 2013, som blev indsendt til det amerikanske Finanstilsyn, SEC (Securities and Exchange Commission), kan betyde, at fremtidige resultater er væsentligt forskellige fra de forventninger, som vi har udtrykt i denne pressemeddelelse. De fremadskuende erklæringer i denne pressemeddelelse, er fremsat dags dato og kan forældes med tiden. ViroPharma påtager sig ikke ansvar for opdatering af fremadskuende erklæringer. Disse fremadrettede erklæringer skal ikke opfattes som repræsentative for vurderinger, der foretages på et senere tidspunkt end datoen for denne pressemeddelelse.

Referencer: 1. Agostoni A, Aygoren-Pursun E, Binkley KE, et al. Hereditary and acquired angioedema: problems and progress: proceedings of the third C1 esterase inhibitor deficiency workshop and beyond. J Allergy Clin Immunol 2004;114(3 Suppl):S51-131.. Last accessed on February 6, 2012.  

SOURCE ViroPharma Incorporated


Source: www.prnewswire.com

No comments:

Post a Comment